torstai 26. heinäkuuta 2012

Heijjjj , en oo kirjottanu nyt pitkään aikaan mutta ei oo oikeesti ollu aikaa/jaksoa. Sadekausi on vihdoin loppunu ja nyt on niin kuuma et on kolmena yönä ollu uni kortilla ja koko ajan sellanen ärsyttävän nihkee olo. Ei sais valittaa nyt ku aurinko viimein paistaa mut on tää jo vähän liikaa ku ei saa ees unta! Olin tiistaina kolmannella hollannin kielen tunnilla ja tykkään kyllä kovasti, oppii tosi nopeesti ja opettaja ja luokkakaverit on todella mukavia eli hyvin menee sillä saralla. Tein vihdoin virallisen muuttoilmotuksen mut kansalaisuuden haku on vielä vaiheessa, ensin pitää hakea syntymätodistus suomesta ja hommata vakuutus ja pankkitili mutta niitten pitäis nyt hoitua aika helposti kun sain täällä oman sosiaaliturvatunnuksen :) Ja täytin sit 18 kanssa! Nyt oon oikeen virallisesti täysikänen ja nää muuttojututkin hoituu helpommin kun äidin on vähän vaikee venua 2000 kilometriä allekirjottamaan joka ikistä paperinpalasta mitä noi keksii heittää, oikeesti suurin osa maailman puista varmaan kuluu kaiken maailman virastoihin kun paperia tuntuu riittävän!! Puhumattakaan siitä että tajuaisin puoliakaan niiden sisällöstä!
Tänä viikonloppuna ois kesäkarnevaalit Rotterdamissa mutta kattoo ny salliiko sää kävellä kahta askelta pidempään kuolematta lämpöhalvaukseen!!

Ostin pitkään himoitsemani kengät! <3

Käytiin siinä sitten daanin kanssa juhlimassa häitä :D

1 kommentti:

  1. ää tätä sun blogii on ihana lukee ku kauhee ikävä sua ku oot siellä kaukana kaukana puukenkien saartamana!! sit kun tuut suomeen niin vähä bailabaila :D
    veera <3

    VastaaPoista