torstai 26. huhtikuuta 2012

Nonii on tässä tullu kivasti vähän sairasteltua ja silleen...viime viikonloppu meni todella nopeesti niinku myös tää koko viikko. Perjantaina oli Daanin kaverin synttärit ja lauantaina toiset tuplasynttärit, sunnuntai meni yssisseen kotona makoillen kipeenä ku tuo toinen oli kilpailemassa :p nyt oon ihanalla antibioottikuurilla ja huimaa noitten lääkkeitten takia kokoajan.
Täällä on muuten esim synttäreillä ihmeellinen tapa et ihan siis nuoretkin ihmiset kun saapuu juhliin ni kättelee kaikki toisiaan, eikä siinä vielä mitään, ihan kiva jos sais nimet tietää yms. mut ne onnittelee toisiaan? ?siis kaikki vaan onittelee toisiaan jonkun synttäreillä :DD Toinen omituinen tapa on näiden tuttavallinen tervehdys esim sukulaisten ja kavereiden kesken. Pojat yleensä normaalisti moikkaavat toisiaan mutta tytöille annetaan kolme "suukoa" poskille, ja siis nämä "suukot" tapahtuu silleen parin sentin päässä siitä itse poskesta eli itseasiassa moiskauttelet kolme kertaa siinä ilmaa.. Kolmas kumma juttu näis tervehdyksissä on että siinä kysyy jompi kumpi että mitä kuuluu mut siihen ei kuitenkaan odoteta vastausta? Mikä helvatan järki siinä on kysyä et  mitä kuuluu ja sit lähtee vaeltelemaan jonnekkin :DD

Huomenna pitäis mennä leffaan katsastamaan Cabin in the woods, toivotaan et on niin hyvä ku ihmiset on puhunu. Ja maanantaina juhlitaan entisen kuningattaren syntymäpäivää ja Amsterdamissa on isot festivaalit joihin olis tarkotuksena mennä :)
Toivotaan että tää huimaus loppuu siihen päivään mennessä ku kuuri loppuu sunnuntaina :pp

Ja tähän loppuun piristävä kuva

1 kommentti: