torstai 5. huhtikuuta 2012

Tänään aloitan pitkäaikaisen haaveen, eli blogin kirjoittamisen :) Kirjoitan elämästäni uudessa maassa Hollannissa, jonne lähdin poikaystäväni perässä, tällä kertaa lopullisesti elämän mentyä ylösalaisin synnyinmaassani suomessa. Vuosi sitten tapasin poikaystäväni hänen ollessa suomessa vaihdossa, ja aloimme seurustella. Sen jälkeen o tapahtunut paljon elämää mullistavia ja ikäviä asioita jotka kulminoituivat isäni itsemurhaan ja kouluni lopettamiseen pari viikkoa sitten. Pääni ei enää kestänyt painetta ja stressiä kaikesta suomessa joten päätin että koska lopulta päädyn joka tapauksessa hollantiin, miksen lähtisi nyt. Yksi elämäni suurimpia päätöksiä ja toivon sen osoittautuvan hyväksi sellaiseksi. :)
Kerrompa vaikka aluksi itsestäni jotain :p
Olen -94 syntynyt tyttö Porista ja asunut siellä koko ikäni tähän asti.
Perheeni on suhteellinen käsite johon kuuluu äitini ja sisarusteni lisäksi kiinteästi pari parasta ystävää, appivanhemmat joitten katon alla asustan väliaikaisesti ja tietty samassa osoitteessa asuva poikaystäväni :)
Yritän olla positiivinen elämää kohtaan, mutta masennun helposti, en vakavasti, mutta sen verran ettei mikään kiinnosta, yleensä aina talvella suomessa olen masentunut, toivottavasti sekin muuttuu nyt kun talvisin ei ole enää säkkipimeää 24/7
Kärsin paniikkihäiriöstä mikä puhkesi pari vuotta sitten, mutta terapiassa käynti ja lääkkeet ovat auttaneet minut raiteilleni enkä enää ahdistu pienistä :)
En avaudu helposti vieraille ja siksi blogin kirjoittaminen tuntuu hieman oudolta, mutta kai se tästä ajan mittaa :)
Tästä lähtien aijon pari kertaa viikossa postailla elämästäni ja sopeutumisestani tänne hollanninmaalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti